Tentoonstellingen

De talrijke vragen tonen aan dat er nood is aan meer uitleg over het tentoonstellen van neerhofdieren en alles wat erbij komt kijken. Met dit totaal nieuwe onderdeel op onze website hopen we hieraan tegemoet te komen!

In het submenu vindt u naast wat algemene informatie over tentoonstellingen ook de nodige praktische tips over wat je allemaal nodig hebt om aan tentoonstellingen deel te nemen en hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Dit alles wordt stap voor stap uitgelegd en bundelt ook de nodige verplichte formulieren.

Het merendeel van de verenigingen organiseert jaarlijks een tentoonstelling. In de kalender kan u terugvinden wat er op welke dag plaatsvindt. U kan de volledige tentoonstellingskalender in pdf hier raadplegen. Let op, soms worden er aanpassingen doorgevoerd aan de kalender. Controleer steeds of je de meest recente versie hebt via de datum onderaan elk blad.

Onder 'keurmeesters' vindt u meer informatie over de dames en heren die officieel bevoegd zijn om op onze tentoonstellingen te keuren. Wie zijn ze, wat doen ze en/of wat mogen ze doen en vooral: wat betekent die keurkaart?

Verder is er ook een apart gedeelte voorzien voor de verenigingen, waar ze alle nodige informatie, reglementen en formulieren terugvinden die nodig zijn bij het organiseren van hun tentoonstelling.

«  
  »
m d w d v z z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31